Privacy statement

Suzanne van Veen Training & Coaching

Informeren en beveiligen
Als ondernemer ben ik verplicht je te informeren over de omgang met je persoonsgegevens. Wat ermee gebeurt, met welk doel en hoe deze worden bewaard en beveiligd. Dat staat verwoord in deze Privacyverklaring.

Jouw gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld
Ik gebruik jouw gegevens uitsluitend voor zaken die verband houden met de trainingen, coaching of andersoortige begeleiding waarvoor je je bij mij hebt aangemeld. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief gebruik ik je gegevens bijvoorbeeld alleen voor dat doel. Als je je inschrijft voor een training of coaching via de button naar het contactformulier, dan gebruik ik jouw e-mailadres of telefoonnummer om contact met je op te nemen.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?
Doordat je de website bezoekt, een contactformulier invult en/of gebruik maakt van de diensten van ‘Suzanne van Veen Training & Coaching’ worden je persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres (het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte internetverbinding) en gegevens over je activiteiten op de website.

Waarom worden die opgevraagd?
Om contact met je op te nemen en om de dienstverlening te kunnen uitvoeren (bijvoorbeeld een individueel traject, een organisatietraject of een groepsbijeenkomst). Ik gebruik je naam en contactgegevens logischerwijs om contact met je te onderhouden en je te informeren over relevante, aan de werkzaamheden gerelateerde zaken. De begeleiding is inclusief alle support buiten de sessies om en voor ons gezamenlijk werk relevante informatie die je per mail deelt, sla ik zorgvuldig op. Telefonisch gedeelde informatie wordt niet schriftelijk vastgelegd. Je gegevens worden tevens verwerkt om nieuwsbrieven te versturen of je anderszins te informeren over mijn bedrijfsactiviteiten en om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

Derden
Ik verstrek jouw gegevens niet aan derden.

Nieuwsbrief
Onderaan iedere nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Website en cookies
De website maakt gebruik van cookies. Deze zijn bedoeld om de website beter te laten functioneren. Ze zijn niet gekoppeld aan jouw persoonlijke gegevens. Technische en functionele cookies worden gebruikt om mijn website naar behoren te laten werken en het gebruiksgemak te garanderen. Daarnaast worden via Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres. Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies, alle eerder opgeslagen informatie verwijderen en een melding laten geven bij verzending van een cookie.

Google Analytics- op privacy-vriendelijke wijze
Daarmee wordt bezoek- en klikgedrag op de website geanalyseerd. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de website van Google en Google Analytics vind je hun privacybeleid met meer informatie. Dit verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy-vriendelijke manier; het unieke klantgedeelte van het IP-adres heb ik geanonimiseerd, ‘gegevens delen’ is uitgezet en er wordt geen gebruik gemaakt van een combinatie van andere Google-diensten met Google Analytics.

Jouw gegevens zijn goed beveiligd
Jouw gegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving. Jouw gegevens worden niet online opgeslagen (‘in the cloud’), mijn computer is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?
Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Er is een uitzondering: ik ben als ondernemer wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?
Neem contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen vier werkdagen. Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je tips, vragen of andere feedback?
Laat het me weten via:
Suzanne van Veen Training & Coaching
Generaal van der Plaatstraat 3
4811 RE Breda
KvK 20134329


developed by eAulivier © 2008 Suzanne van Veen Training & Coaching