Persoonsgericht trainen

(Aankomende) projectmanagers, trainers, leidinggevenden en coaches die enthousiast zijn over de gevolgde training(en) en zich (beroepsmatig) op een vergelijkbare manier willen ontwikkelen, kunnen een opleidingstraject volgen. Tijdens dit opleidingstraject krijgen zij in de rol van co-trainer, co-projectmanager en co-coach de mogelijkheid om een gedegen basis te leggen om persoonsgericht te (gaan) werken met groepen en individuen.

Je wilt ontdekken of je (gedrags)trainer wilt en kunt zijn of je wilt juist jouw vaardigheden op dit gebied verdiepen. Jouw functie heeft wellicht raakvlakken met trainen en opleiden en je wilt dat onderdeel van jouw functie verder onderzoeken of wellicht uitbreiden.

Resultaat

Je hebt inzicht in jouw eigen gedrag als trainer en het effect daarvan op een groep. Je ontwikkelt de gewenste competenties om de interactie in een groep effectief te sturen en beïnvloeden. Je bent je bewust van jouw persoonlijkheid en invloed in de rol van trainer.

Wanneer

Hieronder vind je de data waarop deze training plaatsvindt.

Data open inschrijvingen:

Op aanvraag.

Deze training wordt ook in company aangeboden, op dezelfde wijze als de open trainingen. Ben je geïnteresseerd, dan nodigen wij je graag uit voor een oriënterend gesprek. In dit kennismakingsgesprek toetsen we of de doelstellingen en achtergrond van de deelnemers aansluiten bij de inhoud van de training.


developed by eAulivier © 2008 Suzanne van Veen Training & Coaching