Persoonsgericht coachen

(Aankomende) projectmanagers, trainers, leidinggevenden en coaches die enthousiast zijn over de gevolgde training(en) en zich (beroepsmatig) op een vergelijkbare manier willen ontwikkelen, kunnen een opleidingstraject volgen. Tijdens dit opleidingstraject krijgen zij in de rol van co-trainer, co-projectmanager en co-coach de mogelijkheid om een gedegen basis te leggen om persoonsgericht te (gaan) werken met groepen en individuen.

Persoonsgericht coachen is een effectieve aanpak als het om ontwikkeling van mensen gaat. In deze training leer je om belemmerende overtuigingen bij anderen te doorbreken. Je coacht tijdens de training anderen in het verkrijgen van nieuwe inzichten en hun bereidheid om actie te ondernemen en krijgt hierop feedback.

Resultaat

Je ontwikkelt jouw coachingsvaardigheden en leert deze effectief toe te passen. Je hebt zicht op de effecten van jouw coaching op anderen.

Voor wie

Beginnende coaches, professionele coaches en leidinggevenden.

Wanneer

Hieronder vind je de data waarop deze training plaatsvindt.

Data open inschrijvingen:

Op aanvraag.

Deze training wordt ook in company aangeboden, op dezelfde wijze als de open trainingen. Ben je geïnteresseerd, dan nodigen wij je graag uit voor een oriënterend gesprek. In dit kennismakingsgesprek toetsen we of de doelstellingen en achtergrond van de deelnemers aansluiten bij de inhoud van de training.


developed by eAulivier © 2008 Suzanne van Veen Training & Coaching