Persoonlijke Profilering:
zelfbewust en effectief communiceren

Weet jij waarom mensen op een bepaalde manier op je reageren? Heb jij een goed beeld van hoe mensen je zien? Weet jij hoe jij aan een draagvlak kunt werken? Om iets aan een situatie te veranderen die je niet bevalt, moet je jezelf profileren. Je eigen profilering heeft veel effect op hoe anderen met je omgaan. Geconfronteerd met mensen die jou feedback geven en die jij feedback kunt geven, kom je vaak tot verrassende inzichten over jezelf.

Resultaat

Bij deze training leer je stevig te verankeren wat je in de basismodule hebt geleerd. Je leert je bewust te zijn van het effect dat je gedrag veroorzaakt, wat je wilt zonder tegen je gevoel in te handelen.

Hoe

In deze module kijken wij naar het spanningsveld tussen de verschillende individuele doelen en belangen en die van de organisatie. De uitdaging is deze keer, dat je jouw doelen operationeel moet zien te houden, zonder de 'dekking' van een gezamenlijke doelstelling.

Enerzijds benadert de organisatie jou immers vanuit de organisatiedoelen. Anderzijds verricht jij inhoudelijk werk, geeft hier vorm aan, brengt structuur aan en neemt beslissingen. Met elkaar onderzoeken wij in de training welke eisen dit stelt aan het structureren van de organisatie en wat dit met zich meebrengt voor jou en de mensen om je heen. Ook maken wij inzichtelijk welke (soorten) vragen en problemen dit in verschillende situaties kan opleveren, zodat je deze knelpunten als aangrijpingspunt voor ontwikkeling kunt benutten.

Voor wie

Voor iedereen die na het volgen van de eerste module behoefte heeft aan verdere verdieping en specialisatie. Voor wie de confrontatie wil aangaan met alles wat een effectieve communicatie in de weg zit Voor als je de kwaliteit wilt verhogen van de contacten die je hebt met andere mensen in jouw omgeving.

Wanneer

Hieronder vind je de data waarop deze training plaatsvindt.

Data open inschrijvingen:

Op aanvraag.

Deze training wordt ook in company aangeboden, op dezelfde wijze als de open trainingen. Ben je geïnteresseerd, dan nodigen wij je graag uit voor een oriënterend gesprek. In dit kennismakingsgesprek toetsen we of de doelstellingen en achtergrond van de deelnemers aansluiten bij de inhoud van de training.


developed by eAulivier © 2008 Suzanne van Veen Training & Coaching